Kronan på verket


Temyntorna har verkligen varit en härlig bekantskap. Jag hade ju hoppats på några röda när jag sådde förra året, men det gör inget att alla blev rosa nyanser. Det är fint det också. Och roligt! De har är fantastiskt lustiga blommor med variation i våningsbyggandet. Den här har som en krona på hjässan.

3 kommentarer:

 1. Denne har jeg i rødt i hagen min. Leste i urteboken min at den kan brukes til te, det er denne som gir smaken til Earl Grey. Har mange navn på norsk, virker det som. Bergamot, Hestmynte og Etasjeblomst. Fin er den i hvertfall!
  Hilsen Anne-Kristin

  SvaraRadera
 2. Riktigt fin bild på en mysko växt måste jag tillstå. Icke desto mindre både vacker och intressant att titta på. Att jag sedan tittar lika mycket på den vackra bokehn hoppas jag är ursäktat... ;-)

  SvaraRadera
 3. Jag gillar temynta, har försökt men inte lyckats så bra med dom. Jag undrar faktiskt varför, dom är väl inte så svåra? Ha en fin dag.Carita

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.