Ett sommarregn

Det kom nyss ett litet sommarregn, en kvart eller så.


Kanske inte så litet, man borde kanske kalla det för ösregn.
Mest fantastiskt är att bakom regndraperiet så lyste solen över sjön. Tyvärr kunde jag inte experimentera med några foton för att få med det på bild, det gick ju inte ta ut kameran utan jag var tvungen att stå i dörröppningen.


Nu kom väl inte alla millimetrar just den kvarten. Det kan ju ha kommit lite grand tidigare idag. Men så här full har inte regnmätaren varit någon gång tidigare i sommar i alla fall.

7 kommentarer:

 1. Ett litet sommarregn? Det var häftigt men här håller det på likadant. Konstigt nog börjar det alltid regna när jag ska ut med hunden.
  Fin bild!

  SvaraRadera
 2. Även här kom en kraftig skur samt regnbåge på det. Sedan snabbt sol igen. Det känns litet skönt. Trevlig helg

  SvaraRadera
 3. Beautifully captured the rain !
  Charlotta, I wish you a great weekend :)

  SvaraRadera
 4. Ja, sommarens regnmätare har varit i princip kruttorr ;-))! Så även rabatterna. Men, nu kommer det vatten för kung och fosterland så att det kan gott räcka. Vi har nog fått uppemot 100 mm den sista veckan. Allt har blivit frodigt och fibt.

  Din bild är ju fantastisk! Den borde man få titta på när solen gassar och kroppen har svårt med temperaturen. Då skulle man stå där ute och njuta.
  Du har överlag bilder som är mer än "så". Jag gillar ditt uttryck! /Anja

  SvaraRadera
 5. Så flott bilde! Jeg liker skyggen av solen som vises, styrtregnet, og solsikken som står og skinner like godt som om det ikke skulle regne en dråpe! Dette gjorde nok godt for hagen!
  Hilsen Anne-Kristin

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig regnbild. Här fick vi en störtskur i går, undrar om det inte tom haglade så som det lät men det var för mörkt för att kunna se. Ha en fin helg, kram Katta

  SvaraRadera
 7. Hei Charlotta.
  Det er godt med en regnskur bare det vil gi seg igjen, herlig bilde solsikken din ser jo ganske fornøyd ut he he.

  God helg.

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.