Fina facklan


Helt plötsligt, känns det som, är det mörkt på kvällarna igen. Tur då att fackelliljan lyser upp tillvaron. Härligt färggrann, men tyvärr står den inte så länge som man skulle önska. Den blossar upp, brinner någon vecka och sedan är det över.

6 kommentarer:

 1. Idag hade vi regn och åska och då kändes det lite hösta faktiskt! Annars brukar det vara bästa sommartiden nu fram till mitten på september!!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 2. Vi har också haft några såna som blommat i år, väldigt ståtliga men blommar fort över tyvärr. Nu var det ju också väldigt varmt också så det gick väl ännu fortare då. Ha det fint.Carita

  SvaraRadera
 3. Verkligen läcker, tror inte jag sett någon sådan tidigare.

  SvaraRadera
 4. Tack för att du ger mig ett namn! Jag har sett sådana där på flera ställen i sommar och kan inte påminna mig om att det är en blomma jag någonsin har sett tidigare. Har funderat på vad det kan vara för en isglass som sticker upp ur folks rabatter :D

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera
 5. Ja plötsligt har det blivit litet kallare, mörkare och fuktigare. Litet höstkänsla ibland. Då är det fint att ha en fackla som lyser upp.

  SvaraRadera
 6. Läcker! Den har jag inte i min trädgård, så det är fint att titta på andras.
  Ha det så bra i helgen.
  Anette

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.