När semestern är slut

så blir man lite nervös när dimman ligger tjock första morgonen på väg till jobbet. Är det symboliskt?


Men det går fort att komma in i arbetet igen. Redan morgonen efter var det klart igen.Jag brukar passa på att njuta på väg till jobbet. Det är minsann inte varje dag som jag ser medtrafikanter på vägen. När jag åker vid kvart i åtta är det ganska öde i bygden och det tackar jag för, för då är det lätt att stanna vid vägkanten och knäppa en bild med mobilen.Och när regnbågen lyser upp morgonen så vet man - att det kommer bli en bra dag.

6 kommentarer:

 1. Du verkar ha en bildskön väg till ditt arbete. En slingrande och ganska smal väg över böljande landskap. Inte illa. Och du bevisar att den bästa kamera är den man har med sig vilket många gånger innebär mobiltelefonkameran. Vi kan vara ganska glada för att dessa små kameror trots allt blir bättre och bättre och klarar hyfsade bilder i någorlunda bra ljusförhållanden. Som vanligt är det snarare fotografen som är gränssättare för bra eller mindre bra bilder och du befinner dig definitivt på rätt sida av den skiljelinjen! :-)

  SvaraRadera
 2. Det är så vackert med morgondimma! Och skönt med tomma vägar - jag har turen att till stor del få bestämma min egen arbetstid och brukar därför försöka vara på jobbet vid sju - ljuvligt tomt på vägen!

  Ja, det är väldigt klokt att leja bort målningsarbetet. I synnerhet som både jag och maken avskyr att måla. Tror inte att vi skulle ha varit särskilt glada på varandra om vi hade bestämt oss för att måla själva - färgkrig, kanske ;)

  Ha en fin dag!
  //Linda

  SvaraRadera
 3. Det måste vara att leva nu att till och med ta sej tid att njuta av vägen till jobbet!
  Hoppas det var regnbåge hos dej idag! Cecilia

  SvaraRadera
 4. Gillar morgondimman, bara den inte är tjockare än att man kan ta sig fram.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 5. Fina bilder... du har en härlig väg till din arbetsplats!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 6. Fina bilder! Fast lite vemodigt är det ju när hösten närmar sig...../Anette

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.