You never promised me a rose garden

Jag har aldrig ens velat ha en rosenträdgård, men vad är det här?

Det började med Alain.

Sedan blev det några Fairy.


Din önskan om flera rosor svalnade inte, bara färgskalan, för Swany är läckert sval med bara aningens, aningen rosa toner i knopparna.
Sedan fick vi en miniros som nog kickade igång habegäret igen.För sist det begav sig blev det en riktig färgexplosion. Rumba verkar trivas hon med.


Nej du lovade aldrig någon rosenträdgård, men långsamt håller du på och bygger upp den. Du pekar, jag planterar. Sedan njuter vi båda två. Kanske är jag fullkomligt grundlurad, men jag är lika nöjd för det.7 kommentarer:

 1. Mmmm...njuter och speciellt gillar jag den rosa minirosen. Jag har inte heller velat ha rosor, men det fanns några när jag flyttade hit och sen har jag skaffat några till och njuter av dem.

  SvaraRadera
 2. Haha, nej, egentligen inte jag heller. Men i förra trädgården hade jag ganska många och här i denna kom jag upp i 7 st och nu minskar det igen. Det är dom där sjukdomarna och krypen som ger sig på dom som gör att jag tröttnar, det är inget kul. Men är dom så fina som dina, då hade jag satt igång på nytt, helt klart! Underbara fina och friska ser dom ut!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Åh så kan det gå. Plötsligt står man bara där i en rosenträdgård. Jag är inte i närheten av rosträdgård. Har bara några enstaka men vem vet...

  SvaraRadera
 4. Ha ha! Vet precis vad du menar:-) Rosor kan man aldrig få för många! Kram Milla

  SvaraRadera
 5. tack för alla vackra rosenfoton, bara doften som fattas men de får minnet framkalla. tack för din rara ord hos mig
  kram

  SvaraRadera
 6. Den lilla Minirosen är helt underbar liksom Rumban, det är vackert med rosor, tyvärr lyckas jag inte med dem, antingen är det vintern som tar död på dem, eller så är de fulla av bladlöss, får väl göra ett nytt försök. Ha en skön söndag!

  SvaraRadera
 7. Mja, precis. Jag skulle inte heller minsann ha några rosor och nu är de trots allt ett gäng. Och det finns ju några till som verkar lite spännande i färg och doft och form ...

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.