Jag fångade en humla i en blå skål


Huvudstupa ner i blåklockans vackert ådrade skålDet är bara att börja kämpa sig upp igen, med ett bentag i taget.Det var då attsingen så svårt det ska vara...Men, ni är nog inte dum(l)a, ni förstår förstås att det inte var en kamp för att komma upp ur skålen. Det var bara humlans egna pole dance.

5 kommentarer:

 1. Det är alltid lika spännande att studera insekters rörelseschema (utom när de äter upp min grönkål). Jättefina bilder!

  SvaraRadera
 2. :-D, men du fick till det riktigt bra och det ser verkligen ut som humlan jobbar hårt. Fina bilder som vanligt.

  SvaraRadera
 3. Kul! Tänk att få tumla runt i en stor blå skål... jag skulle nog lagt mig ner på rygg och njutit av himlen en stund, men så är jag ju ingen arbetshumla heller.
  /Anette

  SvaraRadera
 4. Fin bildserie och välformulerat inlägg! Den stora lilla humlan får slita lite för brödfödan helt enkelt. De stora blåklockorna är verkligen stora och pryder sin växtplats men jag tycker nog de mindre varianterna är minst lika tilltalande där de står på ängar och i hagarnas kanter. Man blir liksom lite gladare av att se dem!

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.