Kattattack

Han är bara för söt när han vaknar till framåt skymningen och blir lekfull.


Allt är intressant, kamerabandet, löv, grässtrån. (Tack och lov inte människofötter... ännu...)


Tänderna är inte sååå vassa och eventuell styrka i käkarna demonstrerar han aldrig, men klorna.... Ack så ont det gör oavsett om det är kärleksfullt trampande eller lekfullt fasthållande.


Om det fanns något som kunde ta fokus från den lekfulla katten igår kväll så var det väl årets första jättenattljusblomma. Den blommar bara på kvällen och eftersom den är lite kinkig (hos mig bara?) så blir den extra uppmärksammad när den väl visar upp sig.

Katten fick hålla sig i bakgrunden en liten stund.

4 kommentarer:

 1. Himla härlig bild på kisse och gräset! Det är nog varmt att vara katt nu. Här väljer de precis som jag att hålla sig inomhus i luftkonditioneringen under de varmaste timmarna
  Ha det gott
  Anette.

  SvaraRadera
 2. Jättenattljuset är en av de få gula blommorna jag faktiskt skulle vilja ha i min trädgård (trots att jag inte är så förtjust i gult). Men de påminner så mycket om de underbara skånska nätterna.
  Ha de gott, Kram, Catarina

  SvaraRadera
 3. Busiga katter är kul, men kan göra ont... Läcker blomma!

  SvaraRadera
 4. Både söt katt och söt blomma! Har faktiskt inte den, kanske kunde vara något. Fast jag har bestämt mig för att INTE skaffa fler perenner i år! Men det kommer ju nya år förhoppningsvis...... *fniss*
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.