Ringblommor


Jag är inte säker på om den har frösått sig själv eller om den har överlevt sedan förra året. I år ska jag ta frön i alla fall. Den är ju så läcker!

8 kommentarer:

 1. Oh, så fin. Något liknande försökte jag så här om året, men det är ju lite fattigt med jord här så det vart just inget. Nu gläds jag åt din i stället!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Very original and beautiful flowers :)

  SvaraRadera
 3. Verkligen fina och en underbar färg.

  SvaraRadera
 4. Vilka underbara bilder på en blomma med fantastisk färg!
  Må så gott!

  SvaraRadera
 5. Ja verkligen. Nästa år ska jag också ha litet ringblommor, vilket jag inte haft på många år.

  SvaraRadera
 6. Såå fin! Och så fina bilder som verkligen visar skönheten!

  SvaraRadera
 7. Ang Ringblommor: haft en rabatt och nu står de som pinnar, hörde att dem ska ryckas upp med rötterna och att de sår sig själva i rabatten (frön från dem som ligger i jorden omkring)stämmer det? När jag nu ryckte upp så var det bladverk i dessa rötter, kan de bladen utvecklas till blommor? Tacksam för svar! Maritza

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att kan överleva vintern under gynnsamma förhållanden, precis som du har jag hittat blad på fjolårsplantor. Men det är nog inget att planera för, bara tacka och ta emot om du upptäcker de avlånga,rundade bladen på vårkanten. Det kan ju vara frön som har grott i rotsystemet...
   Hoppas du får fina ringblommor. :)
   /Charlotta

   Radera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.