Visset visst


Vita 'Royal Wedding' har verkligen inte fått en bra start. Min frösådd förra året överlevde, men något okänt vallmokäkarkryp gnagde av stjälken på första blomknoppen för en månad sedan. Det kom sedan två knoppar till, men jag trodde aldrig att de skulle slå ut för det såg ut som om de skulle vissna ihop trots mina vedermödor med vattenkannan under torrperioden.

Därför var det stor lycka idag när jag såg att de två knopparna faktiskt hade tappat höljet. Lite trist att blommorna ser vissna ut redan när de slår ut, men hellre det än inget alls.


4 kommentarer:

 1. Så synd att den är lite vissen, den är ju så vacker. Vi har haft den för några år sedan men den har försvunnit av någon anledning. Ha det fint/Carita

  SvaraRadera
 2. Beautiful flower and great photo !

  SvaraRadera
 3. Undrar om inte just Royal wedding är en kinkputte i vallmovärlden. Tror minsann min också försvunnit, och i fjol var den pytteliten och rätt eländig.

  SvaraRadera
 4. Nu ska det ju bli torrare väder. Förhoppningsvis blir blommorna fina redan när de börjar blomma.

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.