Vilken goding

I brist på fotomiljö för rosorna har jag idag passat på att porträttera blomstermoroten. Vilken goding!Det var inte många frön i påsen som grodde och växte till sig. Men de som kom upp är helt fantastiska.Det behövs inget särskilt ljus för denna, men himlen är ju alltid en pålitlig bakgrund.Och när den har blommat klart krullar den ihop sig till en boll. Hur söt är inte den?Nu hoppas jag att jag kan skörda och kanske lyckas bättre nästa år. Jag vill ha många, många av de här. Jag är säker på att de skulle göra sig fantastiskt i bukett också.Det känns som att allt är fotat i trädgården, många gånger om. Motiven är ständigt samma och vinklarna går inte att variera mycket mer. Då är det kul att åtminstone ha en ny sorts blomma att studera genom linsen.


♥ ♥ ♥

4 kommentarer:

 1. Hej Charlotta!
  De är så fina, hade dem förra året och sådde nya i år. De gamla blommar också, trodde de var ettåriga, eller så har de fröat av sig. Fina bilder.
  Ha det fint /Marika

  SvaraRadera
 2. Ja, den er så flott med sine svevende paraplyblomster med stjerner på. Jeg fikk heller ikke så mange ut av de jeg sådde i år og de vokser litt sent. Men snart er de her håper jeg. Nyter av dine.
  Jannicke

  SvaraRadera
 3. Men lägg av – är den sååå snygg? Och jag som har frö till den i bokbussen. Borde ha lånat en påse frö av den sorten. Hamnar helt klar på min lista till nästa sommar. Har din sort något särskilt namn?

  Solsken
  //Linda

  SvaraRadera
 4. Åhh så vacker - blir alldeles bedårad. DEN måste jag komma ihåg att fixa fröer till, till nästa år !
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.