Sena vårbilder denna helg

Sista veckan med vårteckensutmaningen hos Annica med det Grå huset på kullen. Mitt inlägg kommer sent, i sista timmen.

Eftersom det finns så otroligt mycket att fota i trädgården nu när så mycket har tittat upp och det redan finns massor av blommor, så tänkte jag bara avsluta med ett par bilder från i kväll. De symboliserar väl hur långt våren har kommit här och ger en bild av hur underbart det är att bo på "solsidan" i kvällningen.

Röda vinbärsblommor
KörsbärsblomBilderna får också vara en symbol för helgen som varit. Trädgårdsarbete för halva slanten, trädgårdsupplevelser för andra halvan.  Jag måste få vara i trädgården på helgen för att få energi, eftersom jag håller på att gå sönder av stress. Det är inte stress pga mycket att göra, utan den där farliga typen som beror på att du inte har kontroll över livet längre.

Andras helgbilder finns hos Marit.

11 kommentarer:

 1. Så vackert foto på körsbärsblommorna! :-) Själv har jag inte riktigt haft tid att fota våren i år, känns det som, så jag njuter i fulla drag av de natur- och trädgårdsbloggar mm som jag följer.

  Vad hemskt det låter att du "håller på att gå sönder av stress". :-( Var rädd om dej!!! Och hoppas verkligen att det snart väder och blir bättre igen.

  Kram!!!

  SvaraRadera
 2. Två mycket vackra foton i kvällsljus! Härligt! Elisabeth

  SvaraRadera
 3. Så vacker motljusbilden är!

  Solsken
  //Linda

  SvaraRadera
 4. Håller med! Motljusbilderna är så vackra.

  SvaraRadera
 5. Så vackert ljus i bilderna!

  SvaraRadera
 6. Håller med dig om att få vara ute och pyssla i trädgården gör en glad. Ni har kommit lite längre med våren ser jag. Men trots att der är lite kyligt så händet det massor ute nu. Fin blogg du har. Ha nu en fortsatt bra vecka. Hej svejs.

  SvaraRadera
 7. Det där med stressen låter inte bra, hoppas det vänder snart! Tur du har trädgården som ger dig ro, passa på att njuta till max av all växtkraft och alla vackra färger.
  Önskar dig en mindre stressig vecka!
  Kram Annica
  Ps. Du borde åka till Indien, här är det helt omöjligt att stressa och jag har varvat ner så mycket att någon antagligen måste veva igång mig på måndag när jag är tillbaka på jobbet i Sverige igen =)

  SvaraRadera
 8. Åh... så härliga bilder! Helt magiskt ljus!

  Önskar dig en fortsatt fin vecka!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 9. Ojjjj, vilka vackra bilder! Och att vara ute är det bästa, jag tycker egentligen inte om att vara inne alls. Men vi har regn här. Det behövdes iofs, men det räcker med någon dag till, sedan får det gärna bli fint igen!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 10. Så fina helgbilder! Bilden med körsbärsblommorna är som en dröm!
  Sv: Sant! Doftminnen är väldigt starka minnen. Så sant!

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.