Förvandlingsmagi

På bara några veckor kan en akleja förvandlas från en grön kudde

till ett himmelskt, underskönt blått blommande underverk.

Eftersom det är mors dag idag så är jag befriad från förpliktelser i hemmet (inte för att det är så stor skillnad mot en vanlig söndag...) och tänker tillbringa eftermiddagen i trädgården och i kväll ska vi gå och rösta för att mota bort extremister från EU-parlamentet.

Det är faktiskt EU-parlamentet som bestämmer över Sveriges riksdag. Sverige får inte stifta en endaste lag som strider mot EU-lagarna. Tänk på det, om ni tvekar i frågan om det är någon nytta med att gå och rösta.

5 kommentarer:

 1. Skypa - min mamma? Nej, men telefon har hon. Klart jag har ringt idag.
  Aklejan är en av de finaste. Fint med ännu närmre bilder än vad jag kan ta.

  SvaraRadera
 2. Hej Charlotta

  Ja, det er utroligt så hurtigt, det kan gå.
  Smukt og elegant foto!

  Kærlig Hilsen
  JetteMajken

  SvaraRadera
 3. Först en lång och utdragen vår - så kommer värmen och allt exploderar. Man hinner knappt vända ryggen till så har något slagit ut. Mina aklejknoppar är "på gång". En favoritblomma helt klart.

  SvaraRadera
 4. Vilka underbara bilder! Här blommar inte Aklejorna ännu, men det är nära:-)
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Otroligt vackert fotat! Jag förundras också över hur fort aklejorna har vuxit. Det tog nog bara en vecka från kudde till blommande buskar. Här har det dock blivit några för många och jag överväger faktiskt att vara så drastisk att jag tar bort allihop från en rabatt och bröjar om från början, så får de hålla till nån annanstans.

  Ha det fint
  Anette

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.