Ljuset i tunneln


Har hämtat inspiration och energi på Julita gård i helgen. Tänk att se ljuset i en äppelspaljetunnel. Olika äppelsorter hela vägen och alla i blomknoppstadiet. Åh, önskar jag kunde få åka dit nästa vecka och promenera genom tunneln i full blom.

(Min dator verkar ha gått ner sig i djup depression de tre dagar jag varit borta. Inget fungerar som det ska. Musen går att peka med men inte klicka, pekplattan går att klicka med men öppnar inga program. För att öppna ett program måste jag aktivera tangentbordskommando. Enda browsern som går att arbeta med är Explorer. Chrome som alltid har fungerat bäst de senaste åren är helt oanvändbar. Kanske, kanske är det bara en uppdatering som behövs. I morgon är datorn kanske frisk igen? Håller tummarna.)

4 kommentarer:

 1. Så vackert!!!
  Ja, och tänk när träden blommar... OJ!
  Allt gott!
  /Katarina

  SvaraRadera
 2. Det är något visst med växt-tunnlar. Jag kämpar på landet för att få till en "tunnel" av 'clematis summer snow' men det går trögt.

  Det där med krånglande datorer tar verkligen på krafterna, särskilt om man kan så lite som jag. Som tur är kan jag konsultera min svärson när problem uppstår.

  SvaraRadera
 3. Jag trodde inte att bilden var från Sverige. Så fint. Med full blom ännu finare.
  Trist med datorkrångel. Det ordet känner jag till, men de andra fina orden är obekanta för mig. Hoppas det ordnar upp sig för det kan vara irriterande.

  SvaraRadera
 4. Vilken fin tunnel. Den missade jag förra året jag var på Julita gård. Får kanske göra ett besök i år också.

  Hoppas det löser sig med datorkrånglet.

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.