Vårspaning i april

Jag har visat många vårblommor i de senaste inläggen, men här kommer min "officiella" vårspaning #7.

Det ser ut ungefär som för en vecka sedan. Blåsipporna står fortfarande kvar men nu kommer också vitsipporna så smått.Scillorna kommer också starkt, liksom vårstjärnorna, både de stora och de små.
Det som ska blomma senare i sommar växer så det knakar. Vissa växter väljer sina egna platser, fint sällskap ska det vara sa aklejan, helt omgiven av spirande irisblad.Bästa bären håller på att veckla ut sina blad, svarta vinbär är härligt tidiga att grönska. Den rosa bakgrunden är ett nytvättat hästtäcke upphängt på tork. Är inte det ett vårtecken säg.Hos Annica finns en länksamling till alla vårspanare 2014!


8 kommentarer:

 1. Underbara vårblommor! Så vackra bilder.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Jisses vad långt allt kommit! Undrar om min trädgård kommer lika långt med varmt vatten eller kanske använda kupévärmaren nu när bilen står! Jag vägrar använda automatlåda för då får min bilskolechef rätt det var de han förslog mej när jag greja körkortet, hahaa! Hoppas det går smidigt att fixa bromsen i alla fall så man slipper leka Flinstone!!!

  Nu till något mera seriöst Anki har hittat en Utomjording kanske du vet viken planet den kommer ifrån här är en länk
  http://ankisbilder2014.blogspot.se/2014/04/93-tema-199-av-365-namnlos.html#comment-form
  Jag litar på att du grejar detta för jag är nyfiken vad detta kan utvecklas till!!!

  Hoppas nått kommer i min trädgård snart fast det var vitt imorse när jag vakna men det mesta smälte undan och det övergick till regn senare under dagen så kanske räfsan lossar nu om det inte fryser på i natt igen! Vi ska få grävare hit när tjälen släpp och då skall jag banne mej fixa Irisar vid stranden!!! BAMSEKRAM

  SvaraRadera
 3. Vårtecken tröttnar man inte på. Skönt att det är på gång. Hänga tvätt ute är också ett bra vårtecken.

  SvaraRadera
 4. Fina vårtecken! Och det är som du säger, lika tidigt som det var sent förra året. Vi har regn här men det hindrar inte fåglarna att susa genom luften med pinnar och strån mellan näbben, det både låter och ser härligt ut!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. Det är ljuvligt att se vårblommor!

  SvaraRadera
 6. Härliga vårtecken, det är alltid lika spännande att se när allt börjar växa upp. Ha en fin dag/Carita

  SvaraRadera
 7. Härligt att det har kommit så många fina vårtecken hos dig!
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 8. Det är så härligt med allt som kommer upp. Jag proppade ner mängder med lökar i gräsmattan i höstas. Några har kommit upp, men långt ifrån alla. Hoppas att jag satte dem djupt och att de kommer, men jag är lite orolig att det kanske har varit för blött och att de har ruttnat under vintern.

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.