Tålamod, varsågod!

Hélena vill ha tålamod - NU! i blommig fredag. Hur ska vi kunna hjälpa henne med det?
Att vistas i trädgården bland nyutslagna vårblommor och spirande grönska är avkopplande och är man avkopplad så har man också större tålamod.

Varsågod, här kommer några bilder att meditera över och öva tålamod med. Men ännu bättre är förstås att lämna datorhörnan och gå ut i den underbara naturen/trädgården. På med vantarna och knyt halsduken, för det är ruggigt därute.
11 kommentarer:

 1. Jo, visst är det ruggigt där ute. Jag trotsade vädret och rensade ogräs i en timme, men sen blev det en stor balja te för att tina upp. :-)
  Tack för vackra vårbilder! Hoppas du får en riktigt skön helg.

  SvaraRadera
 2. Allt det vackra du visar - man har gärna tålamod för att vänta på det. Vi i Sverige har så lång vintersäsong så vi får verkligen ha tålamod. Fin helg - med vantar på!

  SvaraRadera
 3. Har varit ute en stund så nu kan jag med gott samvete värma mig med dina sköna, blå vårblommare. Tyvärr har jag inte kommit ut i blåsippsbacken ännu i år. Men i helgen ska det bli av oavsett väder :)

  Ha en skön helg! Kram, Carina

  SvaraRadera
 4. Fint, fint! Jag är inte så bra på tålamod...borde öva på det:-) Har jobbat i regn och rusk idag då längtar man efter sol.
  Ha en skön helg!
  Milla

  SvaraRadera
 5. Var precis ute i skogen med Lykke:) Så skönt. Och innan det fick jag en timme i trädgården, ännu skönare;)
  Jättefina bilder.
  Trevlig helg
  Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Efter alla ruskkommentarer kan jag komma med glädjebeskedet att vi har haft en underbar vårkväll! efter regn kommer solsken! Vackra bilder.
  Ha en fin vårhelg.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 7. Underbara bilder....=)
  Trevlig helg !

  Kram Ninni

  SvaraRadera
 8. När det är så här ruggigt är det härligt att få se alla fina bilder på vårens blommor som har tålamod med vädret och kommer skata men säkert ändå.
  Ha en fin helg
  kram Meta

  SvaraRadera
 9. Fina bilder och jag ser ljus i dom. Det har vi inte här, men det gör inget, våren blir längre och jag hoppas på mer fint väder senare. Om man nu kan få det så....
  Agneta kram

  SvaraRadera
 10. Tusen takk for en sniktitt, her jeg sitter på jobben...
  Gleder meg til å komme hjem og rusle stille rundt i hagen :-)

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.