Tre vita

Den fina vita lungörten har fått en ny passande placering i vita (jaja...) rabatten. Det är en spontan-vit variant som jag verkligen gillar och jag hoppas den kommer att trivas bra på sin nya växtplats.En spontan-vit scilla har jag också. Den väcker verkligen uppmärksamhet där den stoltserar i det blå havet av vanliga ryska blåstjärnor.Till förväxling lik den vita scillan på håll, den vita porslinshyacinten, som i år har fått vara i fred för hungriga rådjur. 


Här skulle den vita porslinshyacinten lysa upp i den vita rabatten var det tänkt... Man lyckas inte alltid med det man vill. Men vårlök är också fint!
Undrar om jag kan lyckas med att flytta dem till gula rabatten? Att gräva upp lökar ur lerjord under en björk är inte gjort i en handvändning.


2 kommentarer:

  1. Beautiful flowers !

    SvaraRadera
  2. De föll mig i smaken också. Jag skulle nog väntat litet med att flytta dem, tills de blivit fler. Så man inte förstör de som finns. Primulan i förra inlägget också jättefin. Blev nästan sugen på att åka till en plantskola för att se om de har något nytt. Nu har jag litet extra plats så jag skulle verkligen "behöva".

    SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.