Sippor och knoppar

  

   


  


Det finns så mycket att gå och spana på i trädgården nu. Något som jag aldrig sett förut är hur vackra lönnens bladknoppar är strax innan de spricker ut.


4 kommentarer:

 1. Det går så fort i både naturen och trädgården nu, och det har grönskat något enormt bara över påskhelgen! :-) Björkarna har börjat slå ut här tex - och som ett brev på posten har förstås min pollenallergi slagit till igen då... Men det står jag ut med - för inte sjutton vill jag ha vinter året om eller så!! >:-)

  Lönnarna blommar väldigt fint också, förresten! :-)

  SvaraRadera
 2. Så långt det kommit i din trädgård, men det har det väl här också, det har hänt så mycket dom här varma och fina påskdagarna. Jag går en runda ett par gånger om dagen och ibland ser jag och ibland ser jag inte, då har jag liksom lite för bråttom och då seeeer man inte.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Nu händer det grejor. Varje dag innebär ett stort steg framåt och knopparna blir till blommor eller blad på nolltid. De senaste dagarna har plötsligt många träd här i södra Södermanland övergått till ljusgrönt och denna skira vårgrönska finner jag så vacker. Precis som de bilder du visar i ditt inlägg, som alla är tunga argument för att våren är etablerad!

  SvaraRadera
 4. Nu spirar det och snabbt går det. Det är nu träd och buskar får sin skira färg.

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.