Blå-rosa

Det är inte bara mina vårfavoriter blåsipporna som varierar i rosa.Lungörten är en mästare i den blå-rosa förvandlingskonsten. Rosa och blå blommor på samma stjälk. De börjar faktiskt som rosa och sedan blir de blå när de slår ut ordentligt.  Jag gillar den fläckiga lungörtens blad efter blomningen, de är härliga och färgstarka marktäckare i branta slänten.

    

8 kommentarer:

 1. Så härliga färger :) Kram Suss

  SvaraRadera
 2. What a beautiful color !
  Have a nice Sunday :)

  SvaraRadera
 3. Hej Charlotta
  Jeg kan godt forstå, at blåsipporna er en af dine favoritter. Et rigtig fint foto, du har taget.
  God søndag !
  JetteMajken

  SvaraRadera
 4. Så vackert! Jag skrev just på en annan blogg att jag tänker stanna inomhus resten av dagen, men när jag ser det här så känner jag kanske att det inte vore så dumt med en promenad för att se om jag ser något fint. Är lite sugen på att hitta grodrom. Vore mysigt att adoptera en liten klump och ha den i näckrostunnan. Misstänker att det inte är tillåtet, men det finns definitivt inga fiender i tunnan ;)

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera
 5. Nydelige blå-rosa toner. De er så vakre sammen de to:) Ha en fin søndag. Flotte bilder hos deg, som vanlig!! Hvor dyktig du er til å fange skjønnhetene i hagen.

  SvaraRadera
 6. Lungörten är fin. Kan bli rätt många, men både blad och blommor är fina.

  SvaraRadera
 7. Så vackert!
  Här har vi väldigt mycket rosa och röda blåsippor och det är jättefint med variationen i färger.
  Ha en skön söndag!

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.