Kärlekens symbol


Hélena har varit på bröllopsmässa och därför är kärlek veckans tema i Blommig fredag. Kärlek kan man visa på många sätt och det måste ju inte vara blommor med IRL, men när det ska vara blommor så är väl löjtnantshjärtat en av de mest passande symbolerna.

Det går inte fort att fylla trädgården med dessa underbart söta buskar, men jag delar och vårdar små fröplantor så gott jag kan. Till slut blir det kanske så många att jag blir mätt.12 kommentarer:

 1. Fantastiskt vacker bild på en blomma som man aldrig kan få för många av! Varje blomma är ett litet mirakel/ Kram Titti

  SvaraRadera
 2. A wonderful symbol of love.
  Greetings

  SvaraRadera
 3. Jag kämpar med att få den att trivas men den är kinkig
  Ha en fin kväll
  Kram Meta

  SvaraRadera
 4. Vilken fullträff! Och det har kommit många nya namnsorter på senare tid. Åh,vad jag längtar efter den årstiden!
  Ha en bra helg!
  Marta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Marta!
   Jag hittar inte till din blogg - om du har någon. Det är svårt att orientera sig och hitta "hem" till de som kommenterar som Google+. Ibland går det, ibland kommer jag inte vidare från profilsidan.

   /Kram Charlotta

   Radera
 5. Löjtnattshjärtat, verkligen bra representant för kärlek och dessutom en av mina favoritblommor. Hos mig frösår de sig villigt och jag samlar upp dem allteftersom, krukar dem en säsong så jag inte slarvar bort de sköra små stackarna. Sen planteras de ut på sin nya plats. För att få frösådd måse jorden få vara ifred. Inte luckra titt som tätt, bara hålla ogräsfritt.

  Önskar dig en fin helg

  SvaraRadera
 6. Visst är de fina! Jag har haft vita i många år tillsammans med hostor. I somras köpte jag den rosavita, så nu hoppas jag på fina hjärtan i rabatten i år. Ha en fin helg. /Anette

  SvaraRadera
 7. Men så snyggt!! Den vita har jag tyvärr...inte än;)
  Samma blomma som hos mig.
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 8. Ett vackert och tacksamt exempel på trädgårdskärlek. Tycker nog lite mer om de vita än de vanliga. Härlig bild du skapat! :-)

  Kram, Carina

  SvaraRadera
 9. Härligt somrig hjärt-bild! Här hemma växer många olika små och stora hjärtan, både vita, rosa och mörkrosa. Tycker om dem alla.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 10. Men visst är de härliga! Har en vit 'alba' här hemma och den står i full skugga och trivs aldeles utmärkt där. Jag brukar hjälpa naturen på traven genom att strö ut fröerna som bildas så att beståndet hela tiden blir större, nu fattas bara den rosa sorten :)
  Ha det gott!/Anna

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.