Strålande trettondagsafton


Magiskt ljus i trädgården en stund, mitt på dagen idag.På sommaren kommer solstrålarna in på låg höjd först på kvällen, men en solig trettondagsafton så uppstår ljusfenomenet redan vid lunchtid. Det är spännande att se hur vissna rabatter börjar gnistra och stråla när ljuset kommer in från söder.I brist på snö får man glädja sig åt att trädgården är grön. Och guldbruna detaljer som drar blicken till sig är också en lycka när man får solsken på en av de få lediga dagarna i januari.

Ledig och ledig förresten, det är lika bra att ta en dust med boksluten nu när det har blivit mörkt och livskamraten har bänkat sig för att se någon hockeyfinal på teven.


7 kommentarer:

 1. Fantastic colors :)
  Greetings

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt fint ljus och vilka färger som framträder, som annars bara ser grått ut! Jättefina foton!

  SvaraRadera
 3. Men du nu blir jag lite avundsjuk, Som jag längtar efter solen. Hoppas det sprider sig lite hitåt med till i morgon. Härliga bilder jag bara njuter av dom
  Ha det gott i morgon
  Kram meta

  SvaraRadera
 4. Det sidste foto med de to blade er skønt. Man kan se solen igennem dem.Flot.
  Kærlig Hilsen
  JetteMajken

  SvaraRadera
 5. Åh så härligt, vi hade ett par timmar sol här i lördags, så fantastiskt skönt och vackert då:) underbara foton!

  SvaraRadera
 6. Vilka vackra bilder! Här i Ösmo gömmer dimman både sol och växtlighet.

  SvaraRadera
 7. Snälla blås upp sol det var så länge sedan jag såg någon! Är inte lätt med fotoutmaningen heller! På vissa partier har vi spänt upp rep för att kunna ta oss fram för det är ruggigt halt ute! Har varit riskfyllt sedan Lucia och ja det finns roliga historier om halkan men även sådana det gjorde ont !!! Kram ;D

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.