HästkvällAll tid spenderas inte i trädgården. Speciellt lite senare på kvällarna är knotten så ettriga att jag hellre följer med och jobbar i stallet... Och som den sökare jag är efter dagliga naturupplevelser, så finns det naturligtvis guldkorn att finna även på dessa utflykter.

7 kommentarer:

 1. Snygg bild - ett klart guldkorn!
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 2. Vilket skitsnyggt foto rent ut sagt! Jag har ingen vana av hästar men har fått en ny granne med totalt 16 kusar som hon använder i sitt upplevelseföretag. Jag har beslutat att innan sommaren är slut ska jag i alla fall ha klivit upp i sadeln på ett djur...om det blir mer än så kan jag bara spekulera om. Knotten har högsäsong även här, mellan alla skurarna, vet inte om jag föredrar regnet eller knotten...

  SvaraRadera
 3. Den här bilden är ju helt fantastisk! Jättebra! Jag kan däremot inte relatera till varken häst eller ryttare då mina erfarenheter inom detta område begränsas till typ 40 år bakåt i tiden och ett halvhjärtat försök att sitta någon minut i sadeln. Men att fota hästar har jag ju gjort förstås... men inte alls lika bra. :-)

  SvaraRadera
 4. Vilken fotograf ! Jag är full av beundran.

  SvaraRadera
 5. Vacker bild och det där dammet som yr i solnedgången gör bilden så levande! Knott är ett elände och förstör en hel del trädgårdskvällar hos mig med. Men då kryper jag ner i solstolen en stund :)

  Kram, Carina

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.