Trädgårdsvy


Här kommer en av de få vyer som jag visar från min trädgård. Det är väldigt knepigt att hitta vinklar som gör trädgården rättvisa. I det här ljuset och med den här vinkeln så blev det lite djup i bilden i alla fall. Det blir så lätt platt och jag har få ställen där bakgrunden kan bli bakgrund utan en massa störande element (som torkvindan...).

6 kommentarer:

 1. Väldigt vacker trädgård och väldigt vacker bild! Men jag tror inte du slår mig med störande element i trädgården för hur jag än gör är det telefonledning i luften och vattenslang på marken. Alltid. Så grönt och fint det är!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Snygg bild, men har det fallit ett mossigt träd rakt över? Jag har också försökt ta fina bilder, men det är inte lätt. Det finns kompostbehållare och allt möjligt i vägen, som förstör idyllen.Men din bild lyckades. / / Britt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, det mossiga trädet är ju min solbelysta buxbomshäck. :D

   Radera
 3. Ja men du så vacker vy du fått till det Håller med att det är svårt att få fina bilder jag har sån höjdskillnad att det på kort ser ut som hus och allt tippar ner. Så är det.
  Bilden ger mig faktiskt en förkänsla av sommaren
  Ha en fin vecka
  Kram Meta

  SvaraRadera
 4. Vacker bild av din trädgård. Jag känner igen det där med saker i vägen.När man sen tittar på bilderna finn där ofta något man inte ville ha med Ha det fint. Carita.

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.