Bästa hjärtan

Nu börjar säsongen när det finns huuur mycket som helst att fotografera. Här kommer ett litet urval av kvällens fotorunda, några efterlängtade hjärtan.

11 kommentarer:

 1. Oj då har de redan visat sina blommor,Här är det de rosa men inte vita som blommar.Blir det varmt nu så kommer mycket att blomma.
  Ha en fin söndag
  Kram Meta

  SvaraRadera
 2. Ja nu händer det saker hela tiden och det är nästan svårt att hänga med i svängarna:-) Just dessa små hjärtan är bland vårens höjdpunkter tycker jag!
  Fortsatt trevlig helg! Kram Nora

  SvaraRadera
 3. Precis, så härligt när allting slår ut och är så där fräscht.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vilken fin kväll vi hade och tjusigt fotoljus. De vita fänrikshjärtanen så söta. Nu kan man nästan se hur det växer.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 5. Visst är det så:) Det är mycket som händer nu och allt vill man fotografera och dina bilder var väldigt tjusiga!!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 6. Väntar på mina hjärtan jag med. :-)

  SvaraRadera
 7. Vackra bilder!
  Mina hjärtan har inte riktigt krupit fram ännu, men snart :-)
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 8. Så vårvackert! Skirt och fint!
  Det där med rost, är enarna inte angripna så behöver man nog inget göra och skulle dom ha såna där orange svampar på sig så behöver man kanske inte vara så där överdrivet orolig, men ser enarna medtagna ut så tror jag man ska ta bort i alla fall dom angripna grenarna. Och elda upp dom eller liknande. Men ser man inget så är det nog ingen fara.
  Hoppas det går bra!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 9. Fint komponerade bilder med härligt kvällsljus som ger värme och "lindar in" motiven på ett fördelaktigt sätt. Här hemma på tomten står dessa blommor i samma nyutslagna vis och det är gott så. En eller annan missad dag ute i naturen/trädgården innebär att man missar en väldig massa. Det går fort nu i maj. :-)

  SvaraRadera
 10. Så fina bilder med värme.Mina hjärtan har just så pass visat att de överlevt vintern men de brukar aldrig göra mig besviken så snart kan även jag fota dem.Ha det bra/Margareta

  SvaraRadera
 11. Ja det finns hur mycket som helst. Jag trodde det skulle komma mycket mer bilder.
  Vad trist med persikoträdet. Det vanliga är ju att de får krussjuka, men ditt blommar tydligen inte ens. I år har maken byggt ett skärmtak över då vi fick ett tips att det skulle vara vårregnet som orsakar kruset. / Britt

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.