Söndag och sol en stund


I år kommer löjtnantshjärtat bli något alldeles spektakulärt. Snart slår de rosa hjärtana.Kvällsljuset är magiskt. Spektakulärt när det lyser upp olika fält som i tulpanbilden ovan. Syrenhäcken är sådär underbart skir och genomskinlig just nu.Knut och hans fru kom på besök och struttade runt på den solbelysta grönytan. Det fanns så mycket gott där nere bland strån och mossa att de inte brydde sig ett dugg om mig. Tur att katten låg inne och snarkade. Eller...? Det kanske var han som vaktade äggen under matrasten. ;)

7 kommentarer:

 1. Oh, så härligt det ser ut, vårgrönska och perenner på gång och små vårfåglar som sjunger för oss!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. vad härligt du beskriver dina dag. Solen gör en verkligen glad. I lördags såg jag den med men i dag gömde den sig melan regnskurarna och kom fram först på kvällen den filuren.Våren är innan det blir för grönt den bästa tiden jag vet.
  Sippan är satt i jorden och jag pratar med den varje dag hihi.
  Ha det gott
  Kram Meta

  SvaraRadera
 3. Vilken härligt solbelyst grönska. Det var säkert katten som satt barnvakt. / Britt

  SvaraRadera
 4. Det är så fantastiskt fint med löjtnantshjärtan. Jag har vita och rosa - samtliga har grannen och jag dragit upp som ogräs ur hennes grusgård och nu utgör de en inramning av vår ena terrass. För ett år sedan köpte jag dessutom en röd variant som nu blommar för första gången. Blev inspirerad när jag läste det är och tänker att jag borde gå hem och fotografera mina löjtnantshjärtan och lägga ut dem på bloggen. Tack :D

  Solsken
  //Linda

  PS! Löjtnantshjärtan var en sådan där blomma som jag var stormförtjust i redan som barn, men som vi inte själva hade i rabatterna.

  SvaraRadera
 5. Maj månad är nog favoriten (i skarp tävlan med juni). Men det är något med den skira grönskan som gör det alldeles ljuvligt att vara ute i maj:-) Du har verkligen lyckats fånga både grönskan och ljuset i dina bilder - jättefint!
  Kram Nora

  SvaraRadera
 6. Så underbart somriga bilder med jättefina Löjtnantshjärtan och fina Bofinkar./Margareta

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.