Tiden står still

När trädpionen slår ut står tiden stilla.


Nej så är det förstås inte, och inte tar det flera dagar heller. Jag ha bara hållit er lite på halster.Är det fint väder så slår de ut samma dag de börjar öppnas eller dagen efter. På kvällarna drar de ihop sig igen för nattvila så att de kan stråla och dofta igen nästa dag. (Om det inte är fint väder så tar lyckan snabbt slut.)

4 kommentarer:

 1. Stygging! Men vi fick ju en belöning för den tålmodiga väntan å andra sidan. Gillar det där lila stänket i mitten. Wow.

  SvaraRadera
 2. Så vacker!!! :-)

  Jag går och väntar på att de vanliga bonpionerna ska slå ut. Tycker nästan man ser med blotta ögat hur de växer till sej - för bara nån vecka sen var de inte mycket mer än ärtstora, och nu är de som golfbollar. Typ. :-)

  Annars har det mest handlat om trädgårdsarbete med hjälp av skogsmaskin här på sistone. Maken ska ju byta jobb, men ännu så länge står skördaren kvar här. Så vi passade på att plocka ner några stora träd med hjälp av den igår! Annars vet man inte om de nånsin hade kommit ner - förrän de trillat av sej själva, och i värsta fall rakt över huset... <:-)

  Ha en fin start på nya veckan!!!

  SvaraRadera
 3. Vakkert!!!! De er så vakre. Jeg venter på en trepeon som aldri har blomstret før, så det er spennende med disse vakre plantene.

  SvaraRadera
 4. Så vacker som helst. Min trädpion överlevde inte vintern. Tur att jag kan se blommorna ändå hos dig.

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.