Önskar det vore ett april-skämt

Men det är inte ett skämt, snön ligger fortfarande som ett tjockt, vitt lock över trädgården.


Där nere vid Hornborgasjön, där solen kommer åt redan tidigt på morgonen är det barmark nu.Det är ett under att några fåglar väljer att hålla till i det skuggiga skogsbrynet. Denna lilla koltrast har i alla fall hittat en liten grön plätt.Katten har i alla fall fått vår-fnatt, trots snö och ihållande kyla. Det är något med ljuset tror jag som sätter igång lusten att rusa omkring i spunk-ryck där ute i snön. Gamle man, så himla söt. ♥

 Förra året var blogginlägget den 1:a april ganska annorlunda, se här. Då var det vår på riktigt!

5 kommentarer:

 1. Beautiful winter photos !!
  Charlotta, I hope you have a Happy Easter !!
  Greetings

  SvaraRadera
 2. Hej Charlotta!
  Oh, vilka fina vårbilder från förra året.
  Bilderna från i år är också fina, men inte lika vårliga
  Ha en fortsatt fin Påskhelg!
  Marika

  SvaraRadera
 3. Hej Charlotta!
  Vilken fin blogg du har och vilka fina bilder! Hittade den av en slump när jag var inne på en annan blogg så nu följer jag dig. Ser att du också tycker om att fotografera blommor, natur och fåglar (samma här). Jag har bläddrat i din blogg och hittat så fina bilder. Bilden på råbocken är magisk. Tycker inte heller om när han kommer på besök (var inne hos mig senast imorse). Jag tittade på dina bilder från 1 april förra året. Otroligt vilken skillnad det kan vara från år till år. Jag var och letade blåsippor i helgen men hittade inga, såg inte ens blad. Men det har ju varit väldigt kallt på nätterna. Nu har dom spått varmare väder från onsdag så jag håller tummarna.

  Önskar dig en skön kommande vecka!
  /Anita

  SvaraRadera
 4. Haha... jag kattvaktar och här är en till som får tokryck :) Tråkigt med snön, det känns faktiskt lättare sen det mesta försvann här. Mycket i skogen och en del små fläckar bland rabatterna men skillnad är det och den känns bra. Hoppas ni får regn nu som här - då går det nog fortare.

  Kram, Carina

  SvaraRadera
 5. Hallå .. vårkänslor .. har har måsarna fått fnatt

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.