Plötsligt händer det


När man nästan har gett upp hoppet om en ny vår, så plötsligt finns de bara där...


... växer rakt upp ur snön. Underbara snödroppar! Välkomna! 


   

Men inte nog med det. Gräsmattan tittar också fram i fläckar, där solen når fram. Och se, där hade krokusarna förberett sig under täcket. Redo att blomma första snöfria dag.Och i söderslänten smälter trädgårdsvivorna fram. Med första blomman utslagen.

♥ ♥ ♥

8 kommentarer:

 1. Nog är det bra underbart när dom första vårblommorna tittar upp.Själv hittade jag blommande snödroppar och vintergäck igår.Vi hade en solig och skön dag satt ute på altanen och fikade.Och så idag så dalar det snöflingor utanför fönstret när man vaknar på morgonen.
  Men önskar er en trevlig Påskvecka.

  SvaraRadera
 2. Hej Charlotta!
  Härligt, så efterlängtade. Kändes som att våren hade kommit igår, men i morse var det vitt igen.
  Ha det fint /Marika

  SvaraRadera
 3. Mmm... så härligt! Jag hittade också blommande växter när jag gick ut och tittade till igår. Häftigt att 2 dagar gjorde att det gick från kompakt snötäcke till blommande växter. Fina bilder :)

  Ha det gott! Carina

  SvaraRadera
 4. Det är inte mycket som slår känslan man får när man ser de första vårblommorna. Vilka fina bilder!
  Glad Påsk!

  SvaraRadera
 5. Vad härligt det är när snödroppar och andra tidigt blommande växter letar sig fram Njuter av bilderna dina.Vi har rätt mycket snö på kolonin men lite öppningar har jag hittat idag. Men i morgon är de täppta med snö det vräker nämligen ner nu.
  Ha en fin och skön vecka innan Påsk
  Kram Meta

  SvaraRadera
 6. Det är ju precis så här man vill och ska illustrera våren. För egen del konstaterade jag att hushållets lilla rugge med snödroppar tittade fram genom snötäcket i lördags. Problemet var att jag inte fotograferade detta vid det tillfället och nu några dagar senare är snön helt borta runt fötterna på de små blommorna.
  De vintriga nordanvindarna gör våren kompakt och den närmaste tiden kommer alla vårtecken att staplas på varandra. Jag såg en ensam trana över mitt huvud igår (måndagen den 26/3) och starflockarna har böljat fram och tillbaka på himlen de senaste dagarna.
  En alldeles förtjusande tid på året!

  SvaraRadera
 7. Beautiful spring photos !!
  Happy Easter !!

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.