Andra sippor och raringar

Vitsipporna växer lite som ogräs hos mig och kryper närmare och närmare de kultiverade platserna i trädgården. De är ju väldigt vackra, men de kan hålla sig på kanten, tycker jag. Skulle jag tycka annorlunda om de var mer högväxta och hade himlen som bakgrund?Backsipporna är juveler oavsett vilken skräpig bakgrund de än växer mot. Alltid så ljuvliga.Gulsippan är väl mest fin för att den finns. Svårfotad i kvällsljuset gör bilden tyvärr inte ens den rättvisa som sippan förtjänar.Scillorna är inga sippor, men breder ut sig som om de hade vitsippornas rötter och inte lökar. Hittar man rätt vinkel och ljus, blir de alldeles oemotståndliga fotomotiv. Oemotståndlig i kvällsljuset är också den vackra rosa trädgårdsvivan. Den pryder min första katts sista viloplats och har därför naturligtvis en alldeles speciell plats i mitt hjärta.♥ ♥ ♥


Länkar till Trädgårdsfägring.
Klicka in och hitta fler trädgårdsbloggare.4 kommentarer:

 1. Charlotta! Dina bilder flödar av vår och vårljus! Vitsipporna breder ut sig hos mig också, men har ännu inte börjat blomma. Men scillan kommer. Och jag håller med. Dom må vara små men dom kan vara oemotståndliga när man kommer nära dom. Underbart ljus i din scillabild. Och din fina trädgårdsviva. Förstår att den har en alldeles speciell plats i ditt hjärta.

  Ha en fin dag!
  /Anita

  SvaraRadera
 2. Hej Charlotta!
  Så fina bilder, av små godingar. Har en liten tuva vitsippor i rabatten, och nu börjar de titta fram.
  Backsippan är ljuvlig, har tre små knyten som tittar fram, har ingen aning om vilken färg det blir. Fyller på allt eftersom de försvinner.
  Ha det fint /Marika

  SvaraRadera
 3. Såå vackra bilder du har åstadkommit, en riktig vårkavalkad. Ha det fint/Carita

  SvaraRadera
 4. En underbar tid nu, när allt börjar blomma.
  Kram!

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.