Vackraste dahlian


'Joyful Investment' - den vackraste dahlian. Det är svårt att fånga den "rätta" färgen och den rätta matta strukturen, på den här bilden är det i alla fall ganska nära det ögat upplever i verkligheten.Här syns kronbladens sidenmatta ytstruktur. Bilden är en vecka gammal och amiralerna har flyttat, eller vart de nu tar vägen innan de flyger igen i augusti.

Jag odlar 'Joyful investment' i kruka och den gör mig inte besviken. Inte så tät blomning, men blommorna avlöser varandra utan uppehåll. 3-7 blommor brukar det ständigt finnas för fjärilarna att mumsa i.


7 kommentarer:

 1. En riktigt vacker dahlia. Har äntligen sett några små fjärilar, men de med hög rang återstår.
  Ha det fint /Marika

  SvaraRadera
 2. Jag bara älskar dahlior! Helt plötsligt! Visst blir man glad av den blomman...
  Sommarkram från Titti

  SvaraRadera
 3. Hej Charlotta, den var verkligen speciell.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Helt underbara bilder som vanligt så härligt att läsa ikapp. Här är inte så aktivt just nu lika dålig på att läsa hos er som att skriva ork och tid går inte så bra ihop just nu. Vita krolliljan längtar jag efter den är så härlig och lyser upp fattar att fjärilar och humlor och bin gillar den.
  Ha nu en fin sommar var du än gör.
  Kram Meta

  SvaraRadera
 5. Wonderful!Dahlias remind me my childhood,I love Dahlias!

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.