Amiralen igen

Det har flugit så många amiraler i trädgården i juni i år. De letar bland blommorna men ibland slår de sig faktiskt ner på min hand eller min arm. Det har jag inte lyckats fota ännu, så länge sitter de inte kvar...


På krolliljorna, det är svårt att se vad som är upp och ner på de här krolliga blommorna och på den "busiga" amiralen.Men det är ju förstås underifrån man kommer åt den söta nektaren. Och om det behövs så får man väl sitta upp och ner då.En stund i äppelträdet. Det blir för övrigt inte något äppelår hos oss i år. Fina Katja behöver säkert ta igen sig ett år också, hon har ju gett så många äpplen så många år i rad nu att det varit helt omöjligt att ta hand om all frukt. Amiralen får inte en massa fallfrukt att mumsa på i höst, tyvärr. Om det nu inte blir plommon i stället.

♥ ♥ ♥

4 kommentarer:

 1. Fina bilder! Jag lyckas aldrig få fjärilar på bild.
  En dyr och vit krollilja lök köpte jag på Älvsjömässan, men det blev visst inget av den i år...
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Trevligt med Fjärilar bland blommorna.Såg att min Fjärilsbuske (Jag kallar Buddlejan så) var full av knopp nu så jag hoppas den kan locka fram några när den börjar blomma.
  ha det fint.

  SvaraRadera
 3. Such beautiful butterflies!!
  Fantastic photos !!
  Greetings

  SvaraRadera
 4. Vilken tur du har med fjärilarna i år, så många fina bilder du fått på dem. Har inte sett några på ett bra tag. Kanske kommer de när solhattarna börjar blomma.
  Ha det bra /Marika

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.