Mera trädgård

Jag fortsätter att leta vyer.

Från rosenrabatten och upp finns min "skräprabatt". Där satte jag ner vad jag hade för snart tio år sedan för att hålla jorden på plats. Sedan... skulle jag organisera om och snygga till. Men varje år så är det alltid något av skräpet som växer så fint och blommar så bra så jag skjuter upp och skjuter upp. I år är det vitpyttan som är så otroligt vacker, inte ett brunt fnös så långt ögat når, bara vitt och vackert.Skräprabatten är inte välskött och det är väl inte resten av trädgården heller egentligen. Det mesta får sköta sig själv och så drar jag upp ogräset om jag ser det när jag går förbi. Det blir en hel del jord under naglarna för jag går ofta runt och "kikar".

Det ser inte direkt pedantskött ut, när jag står framför skräprabatten och kikar mot infarten. Men det blommar bra just nu. Lavendeln är visserligen på nedgång, men ännu är det färgprakt och humlesurr.Något annat som blommar fantastiskt i år är pelargonerna. Påskliljefängelset fick bli pellis-tron. Det blev ganska bra till slut.

3 kommentarer:

 1. En "skräprabatt" har jag också. Nu har vi bestämt att den ska bli en lundplantering, men det blir nog inte av förrän nästa år.
  Din skräprabatt ser superfin ut och det gör även bakgrunden med de stora träden. Vilken fin bild!
  Kram Nora

  SvaraRadera
 2. Jeg synes det ser veldig fint ut hos deg! Sånne rabatter med ugress har jeg også, og det er bare sånn det blir. Vakre bilder!

  SvaraRadera
 3. Hej Charlotta! Det ser inte särskilt skräpigt ut, men vackert.
  Ha en fin dag !

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.