På väg ner

På väg upp står ett stort körsbärsträd som nu är på väg ner. Eftersom de goda svarta körsbären bara består av kärnor och skinn så är det ingen idé att låta det stå där i muren och irritera grannarna (en av dem i alla fall) som tycker att grenarna växer ut över vägen.


På väg ner innebär att beslutet nu är fattat. Motorsåg är inte framplockad och kommer inte att tas fram heller, inte av oss. En expert på trädfällning med ordentlig utrustning har kontaktas. Vi får se när hen kommer.

2 kommentarer:

  1. Körsbärsträd har karaktär. När jag var barn hade vi ett stort körsbärsträd i trädgården som lockade upp oss barn bland grenarna där vi satt och åt körsbär för glatta livet. De var så goda. Och jag minns än idag de bra grenklykorna där man kunde sitta, några meter upp i luften. Om nu trädet ska fällas är det säkerligen många hobby-snickare som är intresserade av stammen. Även virket från ett körsbärsträd har åtråvärd karaktär! :-)

    SvaraRadera
  2. Ibland måste man ta ner träd som blivit för stora eller av någon annan anledning. Tråkigt men nödvändigt. Ha det fint. Carita

    SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.