Älskar denna färg


Det är något speciellt med de mörkt röda blommorna. 

Aklejorna har i princip blommat över utom den här som växer i en kruka på skuggsidan. Vad hände egentligen i år? Normalt brukar aklejorna komma med nya skott och knoppar under hela säsongen (jag klipper bort överblommat) men i år kom det så mycket på en gång att jag inte hann med att klippa bort. Kanske kommer det en ny omgång i augusti i stället? Ska bli spännande att se, annars kommer de väl igen nästa år.

3 kommentarer:

 1. De är en vacker färg nästan svart vid visst ljus.Det mesta är inte som det brukar i år, bara vi som ser det tror jag
  .Ha en fin och solig fredag
  Kram Meta

  SvaraRadera
 2. Jag hoppas också att det kommer en ny aklejablomning, för den försvann snabbt. Jag klipper också ner dem, just för att få en andra blomning. Jag gillar också den brunlila färgen. Nästan alla mina är i den färgen. / Britt

  SvaraRadera
 3. Ofta kallas just denna färg för svart, vilket det kan se ut i skumt ljus. Den är väldigt fin men nya aklejblommor blir det nog inte i år men nästa! Eftersom du inte hunnit klippa bort fröställningarna så har du ytterligare dubbelt så många nästa år :-)!

  /Anja

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.