Vårsol kräver fönsterputs


Mäktiga skuggor i köket när vårsolen (senvintersol?) skiner in. Det fick mig att inse att fönstren "måste" putsas. Visserligen kom solljuset in, men det gick knappt att se ut längre... Så i helgen putsades det.

...och idag regnar det. Ogjort arbete?

8 kommentarer:

 1. Trist, när du väl kommit igång med fönsterputsandet. Här är alldeles vitt idag. Också litet trist, när man trodde att det var vårvärme på gång. Men på lördag blir det grönt./ Britt

  SvaraRadera
 2. Under vinterns soliga stunder har jag valt att blunda hårt för att slippa se de gravt smutsiga fönstren i söderläge. Och med tanke på att det nu snöat i över ett halvt dygn så gör jag mig inga större åthävor för att komma tillrätta med lortproblemet. Det får bero ett tag till helt enkelt.
  En annorlunda och cool, nästan abstrakt, bild du illustrerar ditt blogginlägg med denna gång. Jag ger tummen upp för den! :-)

  SvaraRadera
 3. Ja usch, prata inte om det! Här kan man snart inte se ut genom fönstren alls, men det är ju så tråkigt. Speciellt när man har gamla, svårtvättade fönster som jag. Inte blir det bättre om det sätter igång att regna efteråt heller. Stackare!

  Kram, Karin

  SvaraRadera
 4. Usch ja! Fy för att tvätta fönster, men ett måste om man vill se ut. Jag väntar ett par veckor till innan jag går på mina stora fönster.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 5. Känns som mer regel än undantag....nåja men trevligt med sol är det i alla fall.....=)

  Kram Ninni

  SvaraRadera
 6. Härligt med solsken men fönsterputs och dammtork är ingen favoritsyssla så jag blundar för det och går ut i solskenet. Ha det fint. Carita

  SvaraRadera
 7. Hej Charlotta
  Et dejligt foto. Flaskerne er skønne i lyset!

  Hilsen
  JetteMajken

  SvaraRadera
 8. Så sant. Den låga vårsolen är värsta städpolisen. Hos mig var inte heller köksluckorna så fagra.

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.