Trädgårdsfärger # 23 - Vårgrönska

Nu är det dags att runda av trädgårdsfärger för den här gången. Har ni någon ny vårgrönska eller måste ni djupt in i arkivet för att hitta några vårlika nyanser?

Något som ger rätt vårkänsla tycker jag är när fruktträden börjar slå ut. Än är det ganska långt kvar här, så bilderna kommer från arkivet, äpple och plommon.

 


    

Tack alla för vinterns fina färgbilder!

Det har varit så trevligt och lärorikt att kika runt bland era bidrag. 


Länksamlingarna finns kvar. Klicka bara på ikonen i högermarginalen så kommer alla inlägg med trädgårdsfärger upp och det är bara att gå in och leta efter favoritfärgen och kika in till deltagarnas alla fantastiska bidrag, både denna säsong och förra.. . .7 kommentarer:

 1. Vet inte vad som händer med datorn just nu, försöker kommentera men den har något annat för sig. Tredje försöket: Tack för en trevlig utmaning! Nu tar jag en runda i länksamlingen för inspiration en ruskig grå, snöig och blåsig "vårdag" som denna.
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Härligt Charlotta! Du visar just den där vårgröna som vi väntar på. Tack för att du tar initiativ till olika färgteman. Det är så bra, kul och inspirerande. Ha en härlig vår och förhoppningsvis så hörs vi ändå. Tack! Carina

  SvaraRadera
 3. Så var det sista gången för nu, hoppas du fortsätter med detta, det har varit riktigt kul att dyka ner i fotoarkivet speciellt under vinterhalvåret. Stort TACK till dig för allt jobb du gjort. Ha en härlig helg och en fantastisk trädgårdsvår.
  Kram Marika

  SvaraRadera
 4. Tack för dina olika teman.
  Det har varit en glädje att försöka uppfylla dom och på samma gång uppleva mina bilder en gång till.
  Ha det så skönt och jag hoppas verkligen att vi ses snart igen.....=)

  Kram Ninni

  SvaraRadera
 5. Även om jag inte har deltagit med färgglada inlägg så tycker jag det har varit roligt att följs era teman, så tack för många fina bilder. Nu siktar vi på grönskan.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 6. Tack för att du tagit dig tid att hålla ihop färgteman och hitta på nya. / Britt

  SvaraRadera
 7. Och snart, eller ja, det dröjer väl ett litet tag till, är det vårgrönt ute på riktigt! Det går fort nu!
  Agneta kram

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.