Trädgårdsfärger #6 - mossgrön

Det blev en fin bukett med den lilla lila i förra veckan. Jag är så förtjust i den färgen som följer med så naturligt genom hela säsongen. En annan färg som också finns där hela tiden är grönt. För att begränsa oss lite så tänkte jag att temat för veckan kunde bli:


Det måste ju inte vara mossa som är mossgrön. Men hos mig är det mycket mossa och eftersom jag inte kan bli av med den, så får jag helt enkelt gilla den. ;)

På stenar är den ju väldigt dekorativ.Och med ett vissnande ormbunksblad i förgrunden är det ju underskönt med mossgrönt.Och ibland omfamnar det mossiga en annan färg på ett spektakulärt sätt. Den här hösten har inte varit så röd, men fliklönnen hade i alla fall en kort period av fägring. Man skulle kunna tro att det är lönnen jag fotat och inte det mossgröna. hrm... harkel...  ;DNästa vecka - VITKANTAD
- - -
8 kommentarer:

 1. De runda mossbeklädda stenarna bildar ett väldigt vackert landskap i sig. Vackra bilder!

  SvaraRadera
 2. Bra tema. Mossa har vi väl litet till mans och kanske litet väl mycket. Även om den kan vara väldigt vacker. Mossgrönt är det absolut.
  Du är duktig på att hitta på. Vitkantat låter också inspirerande.

  SvaraRadera
 3. Oj, vilket mosslandskap! Vackert!

  SvaraRadera
 4. Underbart med alla mossiga stenar. Jag har inte hunnit leta efter mossgrönt ännu, för vi håller på att renovera hemma och tiden räcker inte riktigt till. Ha en skön helg/ Titti

  SvaraRadera
 5. Jag gillar mossa till och med i gräsmattan! /Anette

  SvaraRadera
 6. Mossa på stenar är bland det vackraste. Här brukar dock stararna få ett ryck framåt sensommaren så det ser ut som om mossrivaren gått fram över stenblocken.Gillar starar, men tycker ännu mer om dem om de låter bli att stöka till det.
  Ha det så gott
  Anette

  SvaraRadera
 7. Mossa är vackert, ser ut som små gröna kuddar på din bild. Ha en skön söndag!

  SvaraRadera
 8. Snyggt komp i bilderna!
  /SA

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.