Längtan efter ljus

Veckans tema i Blommig fredag är längtan efter ljus. Ett svårt tema, men jag fortsätter nog i förra veckans anda och tänker på vad som händer tidigt nästa vår. Jag längtar redan efter att se ljuset göra vårens blommor genomskinliga i motljuset.Se andras längtan efter ljus i Blommig fredag.I morgon är temat mossgrön i Trädgårdsfärger.
Välkommen att dela dina färggranna minnen.10 kommentarer:

 1. Nydelig bilde! Og jeg er så enig :)
  God helg.

  SvaraRadera
 2. Fin bild på en tidig blomma med ljuset som silar genom bladen.

  SvaraRadera
 3. Fin bild som visar ljusets och vårens ankomst.Ha en fin helg. Carita

  SvaraRadera
 4. En härlig bild där ljusets livgivande dragningskraft tydliggörs. Det känns dock som att ljuslängtan redan i början av november innebär en lång plåga, vi har några månader framför oss då denna känsla kommer att förstärkas rejält. För mig som fotar mycket utomhus kan en solig och kall vinterdag vara ett steg i rätt riktning med massor av ljus, men även dessa dagar lär dröja till någon månad efter årsskiftet.
  Julfirandets inomhusljus får kanske ses som den tidsmässigt närmaste ljuskällan. Den räcker dock inte till för våra växtvänner utomhus. :-)

  SvaraRadera
 5. Så fint att fotografera blommorna bakifrån! Och så bra att få veta vilken färg som gäller i förväg :D

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera
 6. Blomma i motljus går ju inte av för hackor!
  Ha det så gott i helgen
  Anette

  SvaraRadera
 7. Du har verkligen fångat ljuset. Trevlig helg!

  SvaraRadera
 8. Vilken stämningsfull bild. Den ger vårlängtan
  Trevlig Helg

  SvaraRadera
 9. I tanken och längtan är jag också redan i närheten av vårljuset igen!! :-) Det här med november och december är verkligen inte min grej - värsta tiden på året! Hua, för både mörkret och julhysterin... Men redan i mitten av januari börjar det känns bättre, och dit är det ju faktiskt bara två månader nu!! :-)

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.