Vägar

Fototriss tema är vägar. Jag börjar fundera på vilka vägar jag ska följa. Inte fotografiskt utan livsval, vilka vägar ska jag välja för framtiden.


Till att börja med ska jag i alla fall ge den nya vägen en ärlig chans. Jag ska försöka fullfölja min universitetskurs i kreativt skrivande. Fotograferandet får läggas i malpåse, för jag kommer inte att hinna.För att orka med att både jobba heltid och att plugga på halvtid så måste jag också börja vandra den gamla nötta motionsstigen. Schemalagd motion måste jag hinna med! (Det är naturligtvis därför höstförkylningen slog till förra veckan och direkt satte käppar i hjulet för min konditionsträning...)Men jag vill ju inte lägga trädgårdsbloggen i malpåse. Det kommer nog i alla fall inte bli med samma frekvens som jag uppdaterar bloggen framöver. Kanske kommer det bara bli veckans utlovade Trädgårdsfärger. Kanske blir det också några utmaningar som Fototriss, det är ju ett trevligt sätt att hålla sig uppdaterad med alla fina bloggvänner. Kanske blir det en och annan naturupplevelse också, för avkopplingens och det rena nöjets skull.

Om mitt kreativa skrivande kommer att generera mer aktivitet på min skrivblogg eller inte får framtiden utvisa.

Att gå på nya vägar ibland är viktigt för den egna utvecklingen. Och egen utveckling är nödvändigt för att vårt samhälle också ska kunna utvecklas (underförstått på ett positivt sätt). Jag vill inte överdriva min egen roll i det stora, men heller inte underskatta den. Även om jag trivs bäst när jag vandrar upp och ner längs vår egen lilla tillfartsväg (se trissen), så är det inspirerande att få se lite nya vyer emellanåt.

14 kommentarer:

 1. Fin tolkning med fina bilder!

  SvaraRadera
 2. Vilka vackra vägar du valt både fototekniskt och livsval.

  Jag ska kika på din skrivblogg. Kreativt skrivande är inte det lättaste - när jag läser böcker önskar jag ibland, att jag kunde formulera mig så där bra.

  Roligt att du fortsätter med Trädgårdsfärger.

  SvaraRadera
 3. Fina bilder ackompanjerade av klocka ord! Du lyckas säkert knyta ihop säcken vad gäller det kreativa skrivandet, men jag förstår dilemmat med kombinationen heltidsarbete och halvtidsstudier. Nu ska regelbundna promenader inte behöva ses som ett hinder eller nödvändigt ont för jag tror att inte bara kroppen har nytta av det utan även knoppen. Ett bra sätt att processa tankar eller helt enkelt koppla av på.

  Lycka till!

  SvaraRadera
 4. Så fina foton du visar. Klart man måste göra prioriteringar i livet, var sak har sin tid. Så sägs det i alla fall. :) Men ibland ställer det liksom till sig. :D
  Lycka till!
  Berit E

  SvaraRadera
 5. Man måste gripa tillfällena i när dom far förbi, det har alltid varit min paroll. Jag tycker du gör rätt som verkligen prövar, sen får man kanske inte spränga sig heller.....Det verkar som om du får en riktigt kreativ höst, härligt!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 6. Ett fint filosoferande trissbidrag! Kreativt skrivande låter väldigt roligt!

  SvaraRadera
 7. Vilka vackra vägar, inte minst den sista. Lycka till med studierna. Ambitiöst.

  SvaraRadera
 8. Min trädgårdsblogg ligger också lite i halvträda, men det är trevligt att ha den ändå. Ibland slår ju blogglusten till! Fina bilder, som alltid. :-)

  SvaraRadera
 9. Fina bilder på vägar, spännande att tänka på vart de leder. Ha en fin vecka.Carita

  SvaraRadera
 10. Gillar din väg och vilken utsikt! Låter också spännande med ditt vägval, kreativt skrivande. Nån liten text hoppas jag på att du vill dela med dig av här. Glad att du tänker hålla igång bloggen för jag tycker det är trevligt och inspirerande att hälsa på.
  Har också provat på att arbeta heltid och studera på halvfart och det gick bra, hann med annat också, men det krävdes diciplin och hård struktur. När jag tänker på den tiden känns det ändå bara roligt.
  Lycka till och ha det så gott
  Anette

  SvaraRadera
 11. Vilka vackra vägar du har i din triss. De ser ut att ligga i en så vacker miljö. Kloka ord du skriver om vägval. Lycka till med allt och kom ihåg att njuta av det finns som runtomkring dej under din vandring :=)

  SvaraRadera
 12. Beautiful are your photos!
  Greetings...

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.