Trädgårdsfärger - LILA

Det är så härligt att gå på upptäcktsfärd bland alla färggranna minnen hos er. Tusen tack för att ni förgyller min höst med massor av fina bilder från era trädgårdar.

Nu har vi haft den första riktigt otäcka höststormen över södra delen av landet. Hos mig var det knappt mer än en bris, men hösten är ändå här på allvar. Det blir ofrånkomligen mer tid inomhus och mindre utomhus.


 Den här veckan letar jag efter lila blommor i mitt arkiv. Det är nog en ganska vanlig färg i våra trädgårdar och här finns inga pekpinnar som stänger ute någon nyans. Tycker du att det skiftar i lila, då är du välkommen att dela med dig.

LILA

14 kommentarer:

 1. Vilka härliga bilder du har på dagens färg! Jag hittade många bilder och det är roligt att leta.
  Men varför blir det alltid ett rött kryss under bilden för mig, något är det som jag fyller i fel, men jag vet inte vad....
  agneta kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det röda krysset du ser är bara under uppladdningen någon minut eller två. Det är inget fel! Din länkbild är jättefin och lockar verkligen att gå in och se mera hos dig. Det har jag redan gjort och det var en härlig resa med lila blommor över hela säsongen. Underbart!
   Kram Charlotta

   Radera
 2. Åh, vad vackra bilder. Det finns mycket vackert lila. Ser redan fram emot nästa färg.

  SvaraRadera
 3. Tack för att du ändrade. Jag är novis på det här med länkar o annat. Anki på Bildbloggen har hjälpt mig mycket, men det blir fel ibland ändå.

  SvaraRadera
 4. Så många och så vackra blommor.

  Det röda krysset ligger kvar även efter uppladdning. Då ser man vilken man själv laddat upp - fortfarande ser ingen annan detta kryss.

  Ha en bra helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Ulla! Så är det ju, det har jag aldrig tänkt på förut. (Trodde Agneta menade att det tar lång tid innan man ser sin egen bild...) Man lär så länge man har en dator. :D
   /Charlotta

   Radera
 5. Beautiful are your lilac photos!
  Greetings, RW & SK

  SvaraRadera
 6. Mmmm, gillar verkligen lila.

  SvaraRadera
 7. Så mycket vackert i lila! Vilken roligt utmaning.
  Vad är det för växt överst till höger och nederst i bild?
  Ha en fin söndag
  Kram Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är dubbla/fyllda nävor, jättelätta att dela och få många av. Har tyvärr inget sortnamn, jag har fått "modersplantan" av en vän.
   /Charlotta

   Radera
 8. Härliga lila blommor hos dig! Den dubbla nävan är väldigt fin... vill ha :)
  Nu är mitt lila inlägg också på plats :)
  Kram

  SvaraRadera
 9. Så många fina lila blommor du har, härligt!

  SvaraRadera
 10. Lila är en härlig färg och inte så svår att hitta i min trädgård! Det här blir ett väldigt sent inlägg på temat, men vi har haft det väldigt struligt med bredbandet......får hoppas det håller nu! Härliga bilder visar du! /Anette

  SvaraRadera
 11. Tack för färgvalet - nu gjorde jag en färgresa jag behövde. Det har tagit lite tid! Härliga bilder på växter du visar. Lila är en spännande växtfärg. Ha det gott! /Carina

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.