Trädgårdsfärger - GUL

TACK för alla fina rosa blomsterminnen i första omgången av trädgårdsfärger. Det har varit så härligt inspirerande att besöka era bloggar och få njuta av blomningen.

Den här veckan har jag valt höstens färg gult för resan in i minnenas arkiv. Gult är en färg som många värjer sig för när det kommer till trädgården och rabatterna, kanske för att den har lite ogräsvarning (maskrosor, revsmörblommor) eller för att den överväldigar oss när vi ser sommarens gula rapsfält eller höstens gula lövverk.


Känslan som jag tar med mig när jag letar gula minnen är längtan efter den första vårlöken, lyckan när guldaklejan lyser i rabatten och värmen som strålar från häcken av blommande praktlysing. Vilka känslor väcks hos dig när du ser på dina gula blommor?8 kommentarer:

 1. Det finns mycket gult att glädjas år nu.

  SvaraRadera
 2. Beautiful yellow photos!
  Greetings, RW & SK

  SvaraRadera
 3. Vad kul att du väljer gult det är min nya favofärg. Jag vill ha in mycket gult i min trädgård för man blir så glad av den färgen.
  Ha en skön helg
  Kram Madde

  SvaraRadera
 4. Kul med temafärg, jag ska fundera på det!

  SvaraRadera
 5. Ja, gult lyser allt upp tillvaron! Även om det inte är så vanligt förekommande i min trädgård. /Anette

  SvaraRadera
 6. Vackra gula blommor hos dig! Jag blir glad av gula blommor - de lyser upp :)
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 7. Very cool meme! Jag kommer tillbaka for nasta veckans tradgardsfarger!

  SvaraRadera
 8. Vilken spännande trädgårdstema! Såg det lite sent men jag lägger upp ett litet gult tema och ska försöka vara lite tidigare på nästa.

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.