Fortfarande härlig höst


Idag har det regnat, men i helgen var det ju alldeles underbart höstväder. 


Bergormroten ser ju alldeles oförskämt fräsch ut.



Rosorna gör sig bäst i närbild, eller på riktigt långt avstånd så att man inte tänker på att de färggranna och fräscha Fairy-blommorna samsas med många gulnade och vissnade klasar.



Samma med Swany, den har fortfarande många fina nyutslagna vita blommor som skiftar aningen i rosa toner, men det är mycket visset runt omkring. Men lyfter man blicken och finner den blå himlen ovanför, så gör det ju ingenting alls, tycker jag.


♥ ♥ ♥

Länkar till Trädgårdsfägring

4 kommentarer:

  1. Hej Charlotta!
    Har en annan ormrot som blommar med mindre blomklasar och har blommat över för länge sedan. Den sprider sig väldigt mycket, så jag får hålla koll, men vill gärna ha kvar den. Så vackra rosor.
    Ha det bra /Marika

    SvaraRadera
  2. Åhh så härligt att ha blommor kvar i trädgården. Här får jag nog snart ta tag i det där med höstfägring i trädgården, blir lika besviken varje år när blomningen är över.
    Ha de gott. Kram, Catarina

    SvaraRadera
  3. Känns lyxigt med blomning i trädgården nu. Här är det mest färggranna blad att njuta av och de börjar också falla.
    Allt gott
    /Anette

    SvaraRadera
  4. Vackert! De växter som blommar och håller ut extra länge på säsongen är charmerande i sin uthållighet. Och de gör säkerligen detta med flit! På så sätt får de all uppmärksamhet.
    Den förtjusande delen av hösten försvinner med full fart och det är bra att du passar på att njuta av den in i det längsta.

    SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.