Bronsfärgad päls

Jag är inte så förtjust i rådjur. Men vilka vackra varelser de är ändå...


Den här fina bocken letade frön under fågelbordet och ljuset faller in från väster. Vilka härliga bronsfärgade reflexer det skapade i den tjocka pälsen.

♥ ♥ ♥


6 kommentarer:

 1. Hej Charlotta!
  De är fina att titta på, men gärna utanför trädgården. Sonen har hjortar i sin trädgård, de äter upp allt, t.o.m. slickar bilen, förmodligen helt utsvultna. De är helt orädda, flyttar inte på sig. Har sett ett rådjur i min trädgård för många år sedan, den stod i odlingslådan och åt upp min sallad, sedan dess har jag bara sett spår av dem.
  Ha det fint /Marika

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig bild! Ludna horn också! Ja det är nog hungriga nu...vi har hjortar här i trädgården och ett och annat vildsvin :(
  Ha en fortsatt skön vintervecka nu.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 3. Det finns mycket som är fint att titta på men man inte vill ha i sin trädgård. Just nu så känns det så med snön åxå.
  Ha en fin vecka
  Kram Meta

  SvaraRadera
 4. Det är väldigt vackra djur, väldigt goda stekar och väldigt jobbiga i trädgården :) Kan man få ihop det till en lagom mix är det bra. När rävstammen frisknade till från skabb så blev det mycket bättre balans i rådjursstammen ett tag. Men nu är de bedrövliga i min trädgård.

  Ha det gott! Carina

  SvaraRadera
 5. Nej, rådjur är inte roliga i trädgården och riktiga fästingbärare, men väldigt vackra djur och du har fotat så fint.
  Allt gott
  /Anette

  SvaraRadera
 6. Så fint det är när hornen är så där ulliga. Det var länge sedan vi hade rådjur nära tomten. Just nu är det mest harar som kommer för att äta. Vet inte hur mycket kaninpelllets jag har köpt åt dem ;) Vi får hålla tummarna för att våren kommer snart. Vi ska få arktisk kyla här senare i veckan, men i dag strålar solen från klarblå himmel. Jag njuter :D

  Kram
  Linda

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.