Högt och lågt

Förra helgen var det fågelräkning. Då var det inte många fåglar som visade sig. Idag var det annorlunda, efter snöfallet kom de för att proviantera. Högt och lågt och överallt.Det var ett väldigt svirrande av blåmesar och talgoxar.
Och sedan på eftermiddagen kom hackspetten också och ville vara med och dela.Förråden var fyllda så det räckte så att alla skulle bli mätta och nöjda.


Nu hoppas vi att det inte blir så mycket mer snö på ett tag. 20 cm på en natt räcker tycker jag.
8 kommentarer:

 1. Så fina fågel bilder du lyckas ta varje gång! Domherren brukar hedra oss oxå med sina besök och varje gång stannar jag till och beundrar dom och utbrister till alla i närheten att "Domherren är här!" :))
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Hej Charlotta!
  Fina bilder av fåglarna. Hackspetten har jag också haft på besök, men inte i fågelmatarna.
  Han stannade kvar i trädet och letade efter något ätbart. Annars är det mest talgoxar, blåmes, sparvar och pilfink. Soligt och fint idag.
  Ha en fin söndag /Marika

  SvaraRadera
 3. Mmm jag håller med! Men idag när solen stundtals kikar fram är det vackert med snön. Men nu kan det få räcka. Fast jag har en obehaglig känsla om att det är nu vintern börjar hos mig.

  Ha det gott! Carina

  SvaraRadera
 4. Winter is a very difficult time for birds!!
  Birds are grateful for help in surviving the winter!!
  Fanatical photos from your feeders!!
  Happy new week !

  SvaraRadera
 5. En rejäl dos med övervintrare. De tappra, tåliga kämparna som är så välkomna fram till fågelborden. Talgoxar vimlar det av här också, blåmesarna visar sig också och sedan är det extra kul när någon annan modell finner de frön som bjuds. Det blir väldigt stämningsfullt när bilderna fylls av snöflingor som yr!

  SvaraRadera
 6. Vilka underbara bilder på dina små gäster. De har det verkligen inte lätt nu. Vintern har bitit sig fast i mina trakter och jag längtar till våren. Ha det gott i kylan!

  SvaraRadera
 7. Helt fantastiska bilder av de små liven! Ja vi har t o m fått lite vinter här i Blekinge, kallt som tusan. Jag har inte något bra objektiv för att fota fåglar tyvärr...
  Ha en skön torsdag och snart helg igen, skönt!
  Vinterkram från Titti

  SvaraRadera
 8. Amazing cork :) Beautiful pictures.

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.