Säsongens andra halva


Det märks att vi är inne på andra halvan. Alla blommande växter, nästan har haft eller har sin höjdpunkt nu. Det är bara skuggliljan och doftliljorna som fortfarande stretar och växter saktare och saktare känns det som när nätterna är så svala.

Fuchsiorna har storhetstid hela säsongen. I år har de inte ens tagit paus.8 kommentarer:

 1. Det är onekligen så att vi går mot höst. Det är mycket som är trist och tråkigt bland blommor och blad.Lite har jag som inte slagit ut ännu hoppas på den där värmen som de lovade. Någon Fuchia har jag inte i år. de vill sig inte så bra här i värmen.
  Ha det gott och njut dina F.
  kram Meta

  SvaraRadera
 2. Vacker fuchsia, det är en växt som jag inte vågat mig på. Har fått för mig att de är kinkiga, men det kanske inte stämmer.
  Ha en fin söndag / Marika

  SvaraRadera
 3. Njae, ännu är det väl en månad kvar av sommaren - iaf här på Gotland!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 4. Fuchsian är så tacksam att ha.Mina tre har blommat så fint hela tiden.I går hade vi en sån där härlig Augustidag som jag längtat efter.Varmt,soligt och vindstilla.
  Ha det fint.

  SvaraRadera
 5. Jag vill egentligen inte tro att det ska bli höst igen men så är det nog vare sig vi vill eller inte. Man får passa på att ta vara på allt fint så länge det går. Och snart kan man börja plantera lökar inför nästa vår och då börjar vi om igen. Ha det fint. Carita

  SvaraRadera
 6. Förundras varje säsong hur fort det går och vill stanna tiden, ha dubbelt så långt av allt! Visst finns det mycket kvar att njuta av.
  Allt gott
  /Anette

  SvaraRadera
 7. Vackra!! Dumt att jag inga har i år😐
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 8. Vilken fin bil på de prunkande och vackra fuchsiorna. Så ska de vara! Och nej, jag lyckas inte få de vi köper att överleva år efter år då jag helt saknar möjligheter till vettig vinterförvaring.

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.