Det finaste

Det finaste jag har i trädgården - är väl min katt?Senare klev han in framför datorn efter att ha druckit vatten ur sin skål på fönsterbrädan och jag fick ett fint porträtt med mobilkameran. Beskar lite för att framhäva de fina ögonen och den lilla vattendroppen under hakan.
Men det finns mycket annat fint därute i blomsterform fortfarande.
Vad sägs om höstblommande buskmagnolia? Jag vet inte vilket som glädjer mest, blommorna eller den friska blå himlen eller den gröna färgen?Ett annat lyckopiller är anisisopen "navajo sunset" i kombination med ringblommorna "triangle flashback". Ett par av mina växter som jag faktiskt kan sortnamnet på.


Ringblommorna har jag plockat frön från och lyckats få tillbaka i tre eller fyra år nu. Anisisopen är perenn, den lyckades jag också föröka med frö och planterade ut ett par små plantor i våras. Tyvärr tyckte katten att den mjuka fina jordbädden jag gjort i ordning för bebisplantorna var utmärkt som kattoalett...  Jag får göra ett nytt försök nästa år för just den här brandgula färgen är oslagbart vacker.4 kommentarer:

 1. Underbara bilder på din älskade katt. så söt den är. Känns som man skulle vilja klappa den.
  Visst är det härliga dagar nu med fast hösten har gjort sitt intåg.
  Ha det gott på söndagen som ju är en vilodag.
  Kram Meta

  SvaraRadera
 2. Åhh så fina bilder! Din katt är helt ljuvligt söt...
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 3. Your cat is cute !! I love his eyes !!
  Greetings

  SvaraRadera
 4. Det förstår jag så väl, även om du visar annat bedårande.

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.