Solkatt

Vår katt är en vår-katt. Första riktiga vårdagen har han till och med glömt bort att äta, så himla gott att bara ligga och sola.


♥ ♥ ♥

9 kommentarer:

 1. Så många fina bilder

  SvaraRadera
 2. En helt underbar katt du har och så fina bilder bilder du fått på den också
  Ha nu en fin början på påskveckan
  kram Meta

  SvaraRadera
 3. Här kan vi snacka om en riktig solkatt ;-))! Tänk så ljuvligt det måste vara en älskad huskatt :-)! Mat, kärlek, vila , lek. Inte behöva jobba för sitt uppehälle. Få nästan alltid sin vilja igenom. Aldrig hårda ord. Så har mina katter det och jag antar att din solkatt har det likadant :-)!

  Klappa katten från mig!
  /Anja

  SvaraRadera
 4. Haha...va skönt det ser ut:) Jag har också en sol katt hemma som knappt vill vara inne just nu.
  Idag ska jag göra henne sällskap ute:)
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 5. Det syns verkligen att katten njuter. Just katter kan verkligen visa hur njutningsfullt det är. Och ger ifrån sig ljud också. / Britt

  SvaraRadera
 6. Vilken vår??? du menar den vi hade i 4½ dag? Nu har det snöat i 3 dagar så här solar man inte och jag undrar om nya grannen får fyr på sin rishög på Långfredagen på isen! Fast det gör nog inget för det bjuds ändå på mat!!! Fast Varulven har gått till sälla jaktmarker fast det har visst kommit en ny, Suck och det var lättare med Aliens!!! Bamsekram ;D

  SvaraRadera
 7. Den ser ut att må riktigt bra i solskenet. Ha det fint. Carita

  SvaraRadera
 8. Härligt ser katten ut att tycka :) Jag har en här nu men så härligt att hon glömmer mat och matskål... nej inte...

  Ha det gott! Carina

  SvaraRadera
 9. Katter är riktiga livsnjutare. Om jag vore buddist skulle jag nog hålla en tumme för att få återfödas i form av en cool katt som gärna går sin egen väg och med lätthet kan manipulera sin människa att passa upp minsta vink och påfund. Jag föredrar rå fisk framför kokt vilket innebär att jag hoppas på en lugn och stabil mage om jag återföds som katt... :-)

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.