Granna färger

Trädgårdsfärger är ju alltid granna, och därför blir veckans tema i trädgårdsfärger lätt. Men svårt för det finns mycket att välja på.

Jag tänkte helt enkelt på grundfärgerna, rött, grönt, gult och blått, för att begränsa mig lite. Och jag får säga att det inte bara är färgerna som är granna, blommorna, bladen och utsikten passar också in på temat.


7 kommentarer:

 1. Så härliga bilder, nu måste våren komma fullt ut så vi får sommar snart.Inte riktigt så fort kanske men jag längtar till värmen i alla fall.
  Ha nu en skön kväll
  Kram Meta

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder, den lilla pensén är bedårande.
  Ha det fint!
  Marika

  SvaraRadera
 3. Gorgeous colors and lovely blooms! Happy Sunday, enjoy your new week ahead!

  SvaraRadera
 4. Så flott at du også har tatt med fargen grønn! Blå valmuesøster er det ingenting som kommer opp mot. Ha en fortsatt fin helg!

  SvaraRadera
 5. Mycket grannt! Ser konstigt ut skrivet, men så säger man i Skåne. / Britt

  SvaraRadera
 6. Tack, denna färgexplosion behövdes för att få upp energin en smula. Visserligen gör de längre dagarna sitt till men det är så otroligt brunt, grått och tråkigt utomhus just nu så det behövs en påminnelse om sommarhalvårets livsglädje och färgklickar.

  SvaraRadera
 7. Dette var kjempefint. Det er bilder og farger jeg blir oppløftet av.
  God vår! Anne

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.