Vädring

Det är verkligen inte dags att ta ut sommarblommorna än, men jag kan inte låta bli att vädra fuchsiorna lite och vänja dem vid ljuset och solen och vinden och kanske det till och med blev lite regn en kväll som fuktade igenom krukorna.


Temperaturen ute är ju ungefär samma som nere i källaren, så det skadar ju inte mer än min rygg (om jag nu inte glömmer bort att ta in dem förstås...)


Förra sommarens ljusrosa ballerinor har bleknat i vinter och startar med helvita blommor. Det blir spännande att se om de återtar sin gamla färg när det blir säsong på riktigt.


Självklart tappar de knoppar och blommor när man bär omkring dem.  Det brukar också bli ett uppehåll efter en sådan här "källar-vinter-blomning" men jag har stort hopp om att de kommer igen senare som de de har gjort förr om åren.3 kommentarer:

 1. Härliga blommor att i krukor på lite svala skuggiga platser.Har tre olika står på tillväxt nere i källaren.Längtar till att man kan sätta ut dom.
  Trevlig helg.

  SvaraRadera
 2. Lite spännande att färgen kan ändra sig. Ett slit är det att bära allt in och ut vid denna tiden på året, men var gör man inte för sina raringar.
  Allt gott
  /Anette

  SvaraRadera
 3. Tänk snart är vi där på riktigt. Längtar så. Det är ett evigt bärande ut och in den första tiden men vad gör det sen kan vi njuta.
  Får nog köpa en fuchsia i år med.Har inte klyckats över vintra den gamla.
  Ha en fin annan dag
  kram Meta

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.