Åskpaus

Det mullrade inte bara, det dundrade fast molnen inte var speciellt mörka.


Till slut började det regna också och då fick jag gå in och tömma minneskortet i kameran. Men trots att jag fick många bilder på trädgårdsrundan idag så är det fjärilsbilder från helgen som gick som jag fastnade för och vill visa. 


Se på den krulliga sugsnabeln!


Fjärilar är poesi, så vackra, så lätta, så iögonfallande färgstarka, med sin synbart sorglösa fladdrande flykt.

3 kommentarer:

 1. När det äntligen blev liv i trädgården i augusti kändes det riktigt härligt. Fjärilar, humlor, bin, dagsländor och andra små flygande insekter gör att sommaren på något vis fullbordas.
  Åska är ett väderfenomen som jag aldrig vågar njuta av - jag är livrädd för den.

  Ha det gott och tack för fina bilder
  /Anja

  SvaraRadera
 2. Hej Charlotta!
  Fjärilar är vackra, och dina bilder så fina. Jag har inte sett så många fjärilar i år. Trodde de skulle hitta mina solhattar, men det är mest humlor som landar på dem.
  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 3. Fina ord om dessa vingförsedda insekter som du förstärker med riktigt vassa bilder. Jo, jag är svag för dessa insekter. När dessutom en omgång nykläckta fjärilar kommer fram, just nu är det påfågelsögon, så är de extra granna med oförstörda vingar och klara färger. Man kan inte annat än fascineras av deras olika livsfaser.
  Åska? Jag har hört åska en gång i år och det var i slutet av juli. Märkligt fritt från blixtar och muller i mina trakter hittills i år. Jag är inte direkt ledsen för det eftersom risken alltid finns att något elektroniskt ska gå åt skogen när åskan rullar fram i närheten av huset...

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.