Säsong för bolltistel


Det är väl knepigt, jag hade ju grävt bort den stora bolltistelplantan och planterat på ett annat ställe. Nu poppar det upp massor med små tistlar i rabatten... En kunde jag inte låta bli att släppa upp i blom.


Dessa underbara klotrunda fjärilsmagneter.

6 kommentarer:

 1. De är så fina, har den blå och en lite större vit. Gillar dem båda. Allt som lockar fjärilar och insekter, är trevligt.
  Ha det fint!

  SvaraRadera
 2. Jeg er så glad i balltistel.Den blålilla er nok min favoritt. En ekstra bonus at sommerfugler, humler og bier er stadig på besøk hos dem. Ha en god ny uke!
  Jannicke

  SvaraRadera
 3. Du bjuder på två jättefina bilder i inlägget. Och kanske är det så att bolltisteln förtjänar stjärnglansen, allra helst som den uppenbarligen lockar till sig så vackra insekter som fjärilar. :-)

  SvaraRadera
 4. Så härlig den är. Fina bilder. Jag har flyttat min så den har bara en blomma hoppas på fler till nästa sommar.
  Ha det gott
  Kram Meta

  SvaraRadera
 5. Bolltisteln är en av mina favoriter och insekterna gillar också den. Ha en bra vecka!

  SvaraRadera
 6. Jag tycker dom är fina men sprider sig för mycket. Vi har haft en som jag försöker bli av med och nu har den hamnat på utsidan av staketet. Den kanske får vara kvar där om den kan hålla sig på utsidan. Ha en fin vecka. Carita

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.